Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ



«Δεν πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια της ήττας αλλού, παρά μόνο στον εαυτό μας. Εμείς φταίξαμε, εμείς οφείλουμε να διορθώσουμε ό,τι πικραίνει και απογοητεύει τους πολίτες» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Μην αναζητείτε τα αίτια της ήττας αλλού εμείς φταίξαμε και οφείλουμε να αλλάξουμε, » τόνισε, κάνοντας αναφορά σε συμπεριφορές που πλήγωσαν την παράταξη και τον κόσμο της, «δείχνοντας» τις υποθέσεις Βατοπεδίου και Παυλίδη και δίνοντας τροφή σε συζητήσεις περί πιθανού αποκλεισμού από τα ψηφοδέλτια όλων όσοι ενεπλάκησαν σε «γκρίζες» υποθέσεις.

Με μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος ξεκίνησε την ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο κάνοντας αναφορά στο ποσοστό της αποχής, σημειώνοντας ότι οι πολίτες έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα στη ΝΔ.

Στη συνέχεια ζήτησε από τους υπουργούς του να επιταχύνουν το κυβερνητικό έργο και να περιορίσουν τις σπατάλες.

Όταν από την περσινή του ομιλία στην έκθεση Θεσ/νίκης και σε κάθε σχετικό ερώτημα , κάλυπτε τους πάντες, όταν δεν αναγνώριζε σκάνδαλα, όταν όλα είχαν γίνει σωστά και δεν υπάρχει θέμα και με τα παπαγαλάκια κατηγορούσε την αντιπολίτευση ότι σκανδαλολογεί αγνοώντας κουμπάρους, βατοπαίδια, υποκλοπές, απαγωγές αλλοδαπών, ζαχοπούλια jumping, τα περιβαλοντικά του σουφλιά, την προστασία του μαγγίνα σε αλλοδαπούς, τη ziemens και τον κυριάκο, τον χριστοφοράκο , τον καραβέλα , την ντορούλα και την ουρουγουάη, τις εκβιαστικές προφυλακίσεις συγγενικών προσώπων, τα ομόλογα , τα dvd κλπ , άραγε τι τον έπιασε τώρα μετά τις εκλογές;

Ο Καραμανλής αποδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι ψεύτης και κύριος υπεύθυνος στην παραγωγή σκανδάλων.

Αλλά ταυτόχρονα εμπαίζει τον ελληνικό λαό, θέλοντας να τον έχει συνένοχό του,

τρομάρα του.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

athlios o mpouxesas