Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009- ΙΣΩΣ ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΌΝΩΝ

Η παγκόσμια οικονομική κρίση, αποτέλεσμα του νεοφιλελευθερισμού , που υιοθέτησαν τα τελευταία χρόνια οι συντηρητικές κυβερνήσεις, αλλά και σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις, καθιστά αναγκαία την πολιτική παρέμβαση των δυνάμεων της αριστεράς, για να σταματήσει ο κατστροφικός οικονομικός κατήφορος, για να χρεωθούν οι δυνάμεις της συντήρησης την κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας , αλλά και για να υπάρξει ένα νέο οραμα και μια νέα ελπίδα για τους λαούς της Ευρώπης, για την Ευρώπη και για τον κόσμο .
Το ΠΑΣΟΚ , ένα από τα μεγαλύτερα σοσιαλιστικά κινήματα της Ευρώπης καλείται σ΄αυτές τις εκλογές να ορθώσει τον πολιτικό του λόγο και τις πολιτικές του πρωτοβουλίες, αντλώντας δύναμη από την πολύχρονη ιστορία του αλλά και από τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του.
Τα μέλη και οι φίλοι , καλούνται να ενταχθούν στον εκλογικό αγώνα με καθαρό πολιτικό λόγο, απορρίπτοντας τα μισόλογα και τις εξαρτήσεις, τους ιδεολογικούς μέσους όρους και τις ενοχές που καλλιεργεί το σύστημα στις δυνάμεις της αριστεράς.
Η 8η Ιούνη πρέπει να είναι μέρα αισιοδοξίας και ελπίδας για τους λαούς της Ευρώπης αλλά της χώρας μας, μέρα απελευθέρωσης των λαϊκών δυνάμεων για μια μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Το όραμα για μια Ευρώπη από το Γιβραλτάρ μέχρι τα Ουράλια, μια Ευρώπη της Ειρήνης, της Διεθνούς Ασφάλειας και της Σταθερότητας, της Πράσινης Ανάπτυξης, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, εμπνέει τους πολίτες και τους λαούς της Ευρώπης.
Το όραμα θα είναι το κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιούνη .
Η συμμετοχή θα φέρει την νίκη, καταδικάζοντας την καπιταλιστική ουτοπία της αγοράς και θα φέρει πρωταγωνιστές τις δυνάμεις του σοσιαλίσμού που θέλουν και μπορούν να αλλάζουν τα πράγματα.

Γιώργος Αποστολόπουλος
χημικός
τ.πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: