Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ....ελεύθερου τύπου κ.ά.



Ο Κύρτσος με τη city press του, έλαβε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το μεγαλύτερο κομμάτι της "διαφημιστικής πίτας" του δημοσίου, κοντά 6 εκατ. ευρώ.

Ο Κύρτσος με αφορμή το κλείσιμο του Ε.Τ , ξεκατινιάστηκε τηλεοπτικά με το φίλο της Ντόρας, εφοπλιστή Μαρινάκη, για την διαδικασία αγοράς της εφημερίδας πριν καταλήξει στην Γιάννα.


Πήγε μάλιστα στο Καρπενήσι, κατά τα λεγόμενά του, να την συναντήσει για να καταφέρει να την αγοράσει ο ίδιος ????

Η Ντόρα είχε λόγο, και προώθησε την "αυτοκράτειρα" Γιάννα...
Όταν η Γιάννα αγόρασε τον Ελεύθερο Τύπο ζήτησε από τον Ρίζο, να επιστρέψει και να αναλάβει την γενική διεύθυνση Ε.Τ., αυτός (πριν απαντήσει) ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, στον Καραμανλή και στον Ρουσόπουλο και ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ!!!

O Μπάρμπι συμμετείχε στο ίδρυμα Βουδούρη και διόριζε ...

Ο Τράγκας ανοίγει και κλείνει έντυπα αφήνοντας χρέη και ανέργους, αλλά και άλλα λαθρόβια έντυπα, εφημερίδες κατ' όνομα με ανύπαρκτη κυκλοφορία (βλ. Βραδυνή) λαμβάνουν επίσης σημαντικά κομμάτια της "πίτας"(κλικ στον πίνακα).

Ο περίφημος Χατζηνικολάου, μέσα σε ελάχιστα χρόνια από παρουσιαστής τηλεοπτικού δελτίου μας προέκυψε με εφημερίδα και ραδιόφωνο( ???), και επιχειρεί να εμφανιστεί με την πρόσληψη του 85χρονουΠασαλάρη (από τον Ε.Τ.) σαν η κύρια έκφραση του δεξιού χώρου.

Ο "θεούσος" της μπίζνας Ψυχάρης με το Βήμα του κάνει πέραν όλων των άλλων κατευθυνόμενη και φανταστική δημοσιογραφία (βλ. "άφιξη" Ερντογάν).

Ο συνταξιούχος πρόεδρος των δημοσιογράφων Σόμπολος ρεπορτάζ - δελτία τύπου, της ΕΛ-ΑΣ , αλλά και οι εργολάβοι μεγαλοϊδιοκτήτες των ΜΜΕ (Μπόμπολας κλπ) έχουν αναλάβει την ευθύνη της ενημέρωσής μας

Ο Κουρής με τα πλαστά τιμολόγια, που η κυβέρνηση κουκούλωσε γράφοντας κανονικά το ΣΔΟΕ που τα εντόπισε.

Είναι ελάχιστα πλην χαρακτηριστικά παραδείγματα από την δημοσιογραφία και πως ασκείται στη χώρα.

Βάλτε και λίγο Θέμο και Ταρζάν (πάνε μαζί αυτοί) και έχετε βάλει χρώμα στη ζωγραφιά.
"Αδέσμευτη και Ανεξάρτητη" δημοσιογραφία ..... ???

Βρε ουστ λαμόγια .......

Δεν υπάρχουν σχόλια: