Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

σχεδιασμοί επί κρίσης ...


Σήμερα , με την "χρηματοπιστωτική κρίση" στο προσκήνιο, οι εσωτερικοί κεφαλαιούχοι των χωρών, συνδεδεμένοι και με τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο, είναι υποχρεωμένοι να καθ υποτάξουν την άμεση αντίδραση των μαζών, ως αποτέλεσμα της οικονομικής πίεσης και της απόλυτης καχεξίας που οι λαοί θα υποστούν.

Αυτό , όμως, πρέπει να γίνεται μέσα από τις δημοκρατικές οδούς, που θα αποφεύγουν λύσεις που δημιουργούν πολιτικές κρίσεις,μέσα στα πλαίσια της "έννομης τάξης".

Το ζητούμενο είναι μια λεπτή χειρουργική επέμβαση που θα αφαιρέσει, ως καρκίνωμα του παρελθόντος, ασφαλιστικά δικαιώματα, θα επιβάλλει μείωση στο 30% μισθών και συντάξεων και αύξηση των ωρών εργασίας, χωρίς αντιδράσεις και με ευαισθητοποιημένα λαϊκά κινήματα.

Ο σκοπός , λοιπόν, των προπαγανδιστών της " άρχουσας τάξης" είναι να παραλύσουν και να ακινητοποιήσουν τις αντιστάσεις.

Για τους "κατασκευαστές πλυντηρίων" , το πλέον πρόσφoρο πεδίο είναι το "Δημοκρατικό καθεστώς".

Με αυτό επιχειρείται η ενοποίηση, σε όλες τις χώρες, όλων των κοινωνικών τάξεων και όλων των πολιτικών κομμάτων, από του αστούς έως τους εργάτες και από τα αριστερά έως τα δεξιά.

Η "Δημοκρατική ομπρέλα" των " Εθνικής σωτηρίας" κομμάτων ή " Διπολικών συστημάτων" και η απειλή του περιβάλλοντος είναι αυτές που θα στεγαστούν και θα καθ υποτάξουν όλο το κοινωνικό φάσμα.

Στο κάτω - κάτω, για τους "κατασκευαστές' αυτό έχει το μικρότερο κόστος για τη διάσωση της κυριαρχίας τους.

Ίδωμεν λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: