Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

είμαστε μια ωραια ατμόσφαιρα






πέρασαν κι οι ευρωεκλογές και ξαναγυρίσαμε στα κλασσικά καθημερινά μας.
Η ΝΔ δεν αντελήφθη τίποτα από το στραπάτσο της και ξιφουλκεί με τον Αηδόναρο κατά πάντων , κάνοντας το άσπρο-μαύρο, και τσακώνεται για τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας με το ΛΑΟΣ , που θέλει και τη διαχείριση, έχοντας αρκετούς μανώληδες να το βοηθούν στην επιχείρησή του αυτή .
Το ΠΑΣΟΚ που νίκησε μετά από 5 συνεχείς ήττες, κάνει διακοπές , ενώ θα έπρεπε να είναι σε οργανωτικό οργασμό, σε συνεχείς πρωτοβουλίες με σαφείς διαμορφωμένες θέσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα της χώρας .
Το ΚΚΕ με τον ξύλινο λόγο του , που κατάφερε με μικρές απώλειες να σταθεί στο βάθρο (3ο κόμμα) είναι στη γωνιά του ήρεμο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μαλλί πολύ να ξάνει, γιατί κατά πως είπε κι ο Λεωνίδας το μαγαζί οδηγείται στο κλείσιμο, ενώ ο Αλέξης με την ορμή της νιότης γκαζώνει στο καλάμι του.
Οι Οικολόγοι με πράσινους κόκκους, ονειρεύονται έδρες στο εθνικό κοινοβούλιο , χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι είναι, τι εκφράζουν, τι υπερασπίζονται πέρα από τα πεύκα (λεκτικά) , τι προτείνουν για τα προβλήματα της χώρας.
Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα όλοι μαζί, σε μια χώρα που συνεχίζει να ζει με δανεικά, που δεν παράγει τίποτα, που ξεπουλάει ότι εθνικό κεφάλαιο είχε , αφού προηγουμένως το απαξιώνει πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: