Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

1.Δείχνουν ξεκάθαρα ότι έχουν χάσει τον έλεγχο. Είναι πανικόβλητοι. Βλέπουν να χάνουν το μόνο πράγμα στο οποίο πιστεύουν. Την εξουσία. Και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία. Κανόνες δεν υπάρχουν. Ούτε δεοντολογία. Κανόνας και δεοντολογία τους είναι η εξουσία και μόνο η εξουσία.

2. Δεν διστάζουν να ελεεινολογούν. Να συκοφαντούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Δεν διστάζουν ακόμη και να καρφώνονται μεταξύ τους για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους. Υποκρίνονται ότι αναλαμβάνουν τις πολιτικές ευθύνες και παραμένουν στη θέση τους.

3. Είναι φανερό ότι μας κυβερνούν άνθρωποι κατώτεροι των περιστάσεων. Και είναι φανερό αλλά και ταυτόχρονα εξοργιστικό το ότι προσπαθούν να φέρουν τη χώρα στα δικά τους (μικρά) μέτρα.

4.Υπολογίζουν χωρίς τους πολίτες. Εκπτώσεις στα όνειρα για την Ελλάδα που θέλουμε και μας αξίζει δεν κάνει ο Έλληνας και η Ελληνίδα. Το μήνυμα θα το πάρει η κυβέρνηση Καραμανλή την Κυριακή. Από τη Δευτέρα, ο πολιτικός χρόνος αυτής της κυβέρνησης θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα. Να φροντίσουμε όλοι μας για αυτό, με τη μαζική μας παρουσία στις κάλπες. Να μην πάει ούτε μια ψήφος χαμένη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oloi stis kalpes , na tsakisoume ti kivernisi tis diafthoras

Ανώνυμος είπε...

πρώτα στην κάλπη και μετά στην πλάζ