Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

η δεξιά ήταν και είναι πάντα ίδια ( ο λύκος κι αν εγέρασε ...).


DNA ακόμη και για τροχαία συμβάντα.
Κάμερες σε 24ωρη βάση.
Παρακολουθήσεις τηλεφώνων.
Χέρι στα blog's
Γκέτο για τους μετανάστες

Συστατικά του αστυνομικού κράτους της ΝΔ, με πρόσχημα την πάταξη της .....τρομοκρατίας
Η κυβέρνηση διολισθαίνει κάθε μέρα σε αντιδημοκρατικές αποφάσεις που είναι ασορτί με τις αποφάσεις χουντικών κυβερνήσεων .
Τα μέτρα τους, μας αφορούν όλους , έστω κι αν δεν έχουμε παρτίδες με τον νόμο.
Αποτελούν κατάφωρη παραβίαση ατομικών δικαιωμάτων, και επαφίεται η προσωπική ζωή ενός εκάστου στην αμαρτωλή ΕΥΠ και την διεφθαρμένη ΕΛΑΣ για να πληρωθεί η ρήση του Μητσοτάκη (μέρες που είναι) '' εσείς είστε ο νόμος".
Αποφάσεις που δημιουργούν ανησυχία και στην αντιπολίτευση, μάλιστα το ΠΑΣΟΚ φοβάται προβοκάτσια εμπλοκής του σε κάποιο θέμα, έτσι ώστε να αναστραφεί το κλίμα και να πάμε σε εκλογές με νέα δεδομένα.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αιφνιδιαστική αλλαγή της ηγεσίας της ΕΥΠ και την με καθαρά κομματικό τρόπο διαχείρισης των υποθέσεων που χειρίστηκε ο νέος διοικητής της, σαν δικαστικός λειτουργός.
Με σωσίβιο στη ακροδεξιά στροφή (και λόγω ΛΑΟΣ) - πάνε περίπατο οι μπαρούφες του μεσαίου χώρου- προσπαθεί να σωθεί από το τσουνάμι της λαϊκής αντίδρασης που φουσκώνει .
Πρέπει να τελειώνουμε μ΄ αυτούς, το συντομότερο δυνατόν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Η χουντα σε ολο της το μεγαλειο.Δυστυχως με ολα τα τελευταια μετρα κατα του πολιτη κ της προσωπικοτητας του βαδιζουμαι ολοταχως προς απολιταρχικο καθεστως.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΑΙ!Aς σηκωθουμαι τουλαχιστον απο τους καναπεδες κ ας σταματησουμαι να προσποιουμασται οτι ολα αυτα δεν μας αφορουν.