Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Ο ΠΗΧΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ...


Προκαλεί πολλές απορίες η στάση του ΚΚΕ που με δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα, στην Πάτρα, απαίτησε την άμεση τακτοποίηση-μονιμοποίηση των μουσικών της μπάντας του δήμου.
Δείχνει να αγνοεί ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πατρέων (και της δημοτικής παράταξηςτου ΚΚΕ) , δικαστικές αποφάσεις ("δεν καλύπτουν μόνιμες και πάγιες ανάγκες"), και πάνω απ όλα την πραγματικότητα.
Η πλειονότητα, από τους 37 μουσικούς (πλήν 5-6 δηλ.) απασχολείται σε διάφορες άλλες εργασίες (επαγγελματίες , μισθωτοί ).
Βέβαια ο χειρισμός του θέματος από την δημοτική αρχή έχει αρκετά λάθη και παραλείψεις, αλλά η στάση του ΚΚΕ, με την συμπεριφορά του καθοδηγούμενου ΠΑΜΕ που έφτασε σε ακρότητες (ακόμη και σε γάμο συμπολιτών) προβληματίζει και κάνει τα λάθη του δήμου να φαίνονται ασήμαντα.
Τώρα να φταίει η καθοδήγηση; να φταίει ότι αυτοί που μετέφεραν στην Αλέκα το ζήτημα είναι οι ίδιοι που έχουν διαπράξει τα όσα απαράδεκτα στα πλαίσια της "στήριξης του δίκιου των μουσικών" ;
'Η έχει κατέβει πάρα πολύ ο πήχης, σύντροφοι κι έχουμε χάσει τ αυγά και τα πασχάλια, σηκώνοντας τόσο ψηλά ένα θέμα που μπάζει από παντού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: