Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ





Αμνήστευση του Χριστοφοράκου με αντάλλαγμα να δώσει το ονόματα των πολιτικών κ.ά. προσώπων που δωροδόκησε , πρότεινε ο "μέγας πολιτικός άνδρας" πρώην κένταυρος Μιχαλολιάκος.
Την "κορυφαία" αυτή πρόταση έστερξε να στηρίξει η άλλη μέγιστη πολιτικός Μιλένα των δημοσίων σχέσεων και του σοσιαλισμού life style
Επιβεβαίωσε ότι είναι εντελώς επιπόλαιη.
Επιβεβαίωσε επίσης ότι διασώζεται λόγω των δημοσίων σχέσεων που της εξασφαλίζουν συμμετοχή σε δελτία ειδήσεων μέσω καναλαρχών και εκδοτών.
Πραγματικός φελλοί και οι δύο.
Γιατί θα μπορούσε ο Μιχαλολιάκος να ζητήσει από τον αρχηγό του και την Ντόρα -τακτικούς συνδαιτυμόνες του Χριστοφοράκου - να ξεκαθαρίσει το τοπίο από τη σαπίλα.
Θα μπορούσε να είχε βγει στα κεραμίδια όταν ο αρχηγός του έκλεινε τη βουλή για να παραγραφούν τα σκάνδαλα.
Θα μπορούσε να κάνει χαρακίρι μπροστά στη βουλή, γιατί η πολιτική μας και οι πολιτικοί μας, διασύρεται-διασύρονται από τα "cd του Χριστοφοράκου".
Η μέγιστη Μιλένα θα μπορούσε να πει, για ποιο σοσιαλισμό αγωνίζεται όταν συμφωνεί να αμνηστεύονται οι παραβάτες των νόμων και δη αυτών που μολύνουν την πολιτική (και τους πολιτικούς) με δωροδοκίες για ευόδωση των σχεδίων τους, πέρα και έξω από κάθε νόμιμη και αξιοκρατική διαδικασία.
Όνειδος για την πολιτική και οι δυο τους ( κι όχι μόνο αυτοί δυστυχώς)
Αν έχουν τα κότσια (για να μην πω καμια βαριά κουβέντα) τα πολιτικά κόμματα μπορούν να καθαρίσουν τα πιάτα τους και να αποκαταστήσουν από την απαξίωση, την πολιτική ζωή του τόπου.
Θέλουν; Αν θέλουν "ιδού η Ρόδος" ....
Γιατί όλα τ' άλλα είναι άλλα λόγια να (α) γα.... (πιό)μαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια: