Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΗΜΙ (υπαίθρια) ΠΟΛΙΤΙΚΗ




Άλλη μια μεγάλη "μεταρρύθμιση" της κυβέρνησης είναι πια γεγονός.
Η ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους κλειστούς χώρους.
Δεν τους νομιμοποιεί, δεν εξαιρεί από την κατεδάφιση τις , πάσης φύσης, αυθαιρεσίες σε κτίρια που έχουν ανεγερθεί με οικοδομική άδεια (???) (κλειστοί ημιυπαίθριοι,κλειστά γκαράζ,καταστήματα κλπ), απλά τους τακτοποιεί (???), προσδοκώντας πως τα κορόιδα που θα σπεύσουν για την τακτοποίηση (sic)θα καταθέσουν στον κρατικό κορβανά περίπου 3 δισ, ευρώ , μέχρι το τέλος του χρόνου, με βάση τις δηλώσεις Σουφλιά.
"Δεδομένου ότι ο αριθμός των χώρων αυτών που άλλαξαν χρήση υπερβαίνει το 1,5 εκατ., υπολογίζεται ότι θα συγκεντρωθεί ένα πολύ σημαντικό ποσόν που θα εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και την ενίσχυση των οικονομικών του κράτους και μάλιστα σε εποχή που ως γνωστόν υπάρχει πρόβλημα με το δημοσιονομικό έλλειμμα"
Αλητεία α΄βαθμού, σε μια χώρα που ρυθμίζει τα δημοσιονομικά της με αλχημείες, έτσι στο πόδι, χωρίς αρχές και πρόγραμμα.
Ομολογία πλήρους ανικανότητας.
1500 ευρώ ο μ.ο. της ταρίφας "τακτοποίησης", ενώ για όσους δεν σπεύσουν θα τους επιβληθούν τα πρόστιμα που ισχύουν (30% της αντικειμενικής αξίας ζώνης για την ανέγερση και 5% για κάθε έτος διατήρησης) αλλά δεν επιβάλλονται όπως παραδέχτηκε.
Το άκρον άωτον του θράσους.

Ο «Τσέλιγκας» που αποτελεί την
προσωποποίηση της αυθαίρετης δόμησης, αφού νομιμοποίησε τη δικιά του αυθαίρετη βίλα , δίνει πρόστιμα και κάνει συστάσεις στους φτωχομπινέδες αυθαιρετούντες.
Ψευτόμαγκες και κουραδόμαγκες μας κυβερνάνε .
Καθιστούν τους ιδιοκτήτες με τις όποιες αυθαιρεσίες ομήρους κάθε νέας απαίτησης της εφορίας ή άλλης υπηρεσίας (δήμοι κλπ), αλλά και όποιας άλλης εισπρακτικής διάθεσης της κυβέρνησης στο μέλλον.
ΑθΛΙΟΙ , ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
ΟΥΣΤ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ του κ....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ξεφτιλισμένοι, ανίκανοι, λαμόγια