Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ



Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι μια αναξιόπιστη κυβέρνηση απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Μια κυβέρνηση που άλλα λέει και άλλα κάνει.

Έλεγε ο πρωθυπουργός ότι δεν θα επιβάλει νέους φόρους.

Μέσα σε ένα χρόνο, έχουμε τρία κύματα φοροεπιδρομών στα χαμηλά και στα μεσαία εισοδήματα.

Και όλα αυτά επειδή η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο του ελλείμματος.

Οι δαπάνες έχουν εκτροχιαστεί, τα έσοδα έχουν καταρρεύσει.

Η μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού, ξεπερνά τα 3,5 δις ευρώ

Η αναξιοπιστία αυτής της κυβέρνησης είναι τόσο μεγάλη, που εύλογα οι πολίτες αναρωτιούνται.

Ακόμα και αν πληρώσουμε για μια ακόμη φορά τα σπασμένα της αποτυχημένης και άδικης πολιτικής της ΝΔ, ποιος εγγυάται ότι δεν θα δημιουργήσει η κυβέρνηση πολύ σύντομα και νέες μαύρες τρύπες, και νέα ελλείμματα;

Μπορούν αλήθεια οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να πιστέψουν ποτέ ξανά τα λόγια και τις εξαγγελίες ενός πρωθυπουργού και μιας κυβέρνησης που αποδεδειγμένα αποπειράθηκε να τους εξαπατήσει;

Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι μια κυβέρνηση που δεν έχει την νομιμοποίηση να επιβάλλει νέους φόρους στους Έλληνες πολίτες.
Γιατί η πλειοψηφία της στηρίζεται στην ψήφο βουλευτών, που έδιναν δωρεάν μαθήματα φοροδιαφυγής μέσω offshore, από την τηλεόραση.
Βουλευτών που οραματίστηκαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν το γνωστό σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
Η κυβέρνηση βασίζεται σε μια πλειοψηφία και σε βουλευτές που έχουν ευθύνες, για τα δομημένα ομόλογα, στηρίζεται σε μια πλειοψηφία που αρνείται επίμονα το φως και τη διαφάνεια στα σκάνδαλα, όπως η SIEMENS, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι υποκλοπές.
Στηρίζεται δηλαδή η πολιτική της κυβέρνησης σε μια εμπεδωμένη αντίληψη κακοδιαχείρισης, σπατάλης, μικροκομματικών πελατειακών επιλογών και ιδιοτελών αποφάσεων.

Το δημοσιονομικό πρόβλημα είναι υπαρκτό, είναι μεγάλο και εξαιρετικά διογκωμένο. Αλλά τα σπασμένα της κυβερνητικής διαχείρισης δεν μπορούν και πάλι να τα πληρώσουν οι χαμηλόμισθοι, τα μεσαία εισοδήματα και οι συνταξιούχοι.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν χαμένος πλούτος για την οικονομία, χαμένος κόπος για τον Έλληνα και, ως εκ τούτου, χαμένος χρόνος για την Ελλάδα.

Γι' αυτό και η πατρίδα μας χρειάζεται άμεσα αλλαγή πορείας, με μια νέα ισχυρή κυβέρνηση, με εντολή νωπή από τον Ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: