Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

παρέμβαση για έλεγχο ή κουκούλωμα ....

Άλλη μια παρέμβαση για έλεγχο της κατάστασης ή και κουκούλωμα (αν διαπιστωθούν εμπολοκές κυβερνητικών στελεχών) , αποφάσισε η κυβέρνηση του "καταλληλότερου¨ του πάκη και του μαρκογιαννάκη.

Αφού πρώτα έβαλαν την
ΕΥΠ να παίξει το ρόλο του χωροφύλακα-κοριού καταγράφοντας τις συνομιλίες της σπείρας Βλαστού & σια , στη συνέχεια όταν διέρρευσαν τα ονόματα υπουργών και οικονομικών παραγόντων , αποφάσισαν να καθαρίσουν τον πρώην πρέσβη Ι.Κοραντή από την διοίκηση της ΕΥΠ και να τοποθετήσουν τον γνωστό και μη εξαιρετέο δικαστή Δ. Παπαγγελόπουλο.

Το βιογραφικό του νέου διοικητή εγγυάται και διασφαλίζει τους
εμπλεκόμενους (;) υπουργούς , κρατικούς λειτουργούς και άλλους οικονομικούς παράγοντες .

Είναι ο άνθρωπος για σημαντικές
δουλειές

Χειρίστηκε την υπόθεση της
ΜΑΥΟ και την εισροή χρημάτων στην ΝΔ και δεν διαπίστωσε τίποτα (με βάση την μη διαπίστωσή του ο Μητσοτάκης καταδίκασε τον Λαλιώτη).

Χειρίστηκε το θέμα της απαγωγής των
Πακιστανών και δεν διεπίστωσε τίποτα.

Χειρίστηκε το θέμα της
παρακολούθησης των τηλεφωνικών συνομιλιών του πρωθυπουργού της χώρας και άλλων και δεν διαπίστωσε τίποτα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας Σωτήρης Μπάγιας σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του διατύπωσε αιχμές για τον νέο διοικητή της ΕΥΠ Δημ. Παπαγγελόπουλο.

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος υπήρξε ένας πολύ ικανός δικαστικός λειτουργός, ωστόσο θα έλεγα ότι τα καθήκοντα που καλείται να επιτελέσει δεν είναι δικαστικά καθήκοντα», είπε αφενός και αφετέρου, με αφορμή τις ενέργειές του Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση των υποκλοπών,

και πρόσθεσε:

«Yπήρξε αδικαιολόγητη αδράνεια της εισαγγελίας τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο.

Είναι βέβαιο ότι αυτή η αδράνεια, το γεγονός δηλαδή ότι μια
προκαταρκτική εξέταση διήρκεσε 11 ολόκληρους μήνες, είχε προφανή αρνητικά αποτελέσματα στην ανακάλυψη της αλήθειας».

Ο
Κοραντής αποχωρώντας με έντονη πικρία δήλωσε αιφνιδιασμένος κι ότι κατηγορείται γιατί δεν φίλτραρε τις συνομιλίες για να μην προκύπτουν κυβερνητικά ονόματα, αν και όπως ανέφερε , η ΕΥΠ απλά κατέγραφε τις συνομιλίες και τις παρέδωσε στην ΕΛ.ΑΣ.

Πλάκα έχει εν τω μεταξύ η προσπάθεια παπαγαλακίων και κυβερνητικών πηγών , έτσι ώστε , να διαφανεί ότι η σπείρα υπό τον Βλαστό είναι υπεύθυνη για ότι σκοτεινό και παράνομο συμβαίνει στη χώρα.

Κι ο δανδής Δένδιας να διατάσσει έρευνες στις φυλακές έτσι ώστε να ελεγχθούν τα πάντα για ενδεχόμενη διαπλοκή κρατουμένων με δικαστικούς λειτουργούς, παράγοντες του υπ. δικαιοσύνης ή και πολιτικούς.

Θα εφαρμόσει αυστηρά το νόμο
,(λες και δεν είναι υποχρέωσή του) έλεγε και μετά τη δεύτερη αεροπορική απόδραση Παλαιοκώστα.

Ταυτόχρονα
.... η οργανωμένη πολιτεία του πάκη, τρέμει για τη μεταφορά Βλαστού και λοιπών στον αρμόδιο ανακριτή και έτσι θα πάει ειδικός ανακριτής στις φυλακές.

Νέα ήθη στην αήθη εποχή του
νεοκαραμανλισμού.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

nxb fdn gfn