Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ .... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ...



Είχαμε αρχίσει με τους κουμπάρους και τα γάλατα για να διανύσουμε διαδρομές περίπλοκες στα σκοτεινά μονοπάτια της ανομίας, της λαμογιάς κατά το κοινώς λεγόμενο, στη συνέχεια.

Ασφαλιστικά ταμεία , βατοπέδια και πελέκηδο-βουλγαράκηδο-εφραιμ-ρουσοπουλοι...(κλπ), siemens και χριστοφορο-λιάπηδο-τσουκάτοι, παρακολουθήσεις του πρωθυπουργικού τηλεφώνου κλπ, "εξαφανίσεις" πακιστανών, ζαχόπουλος και dvd, τσιτουρίδηδες (δις), παραδικαστικά, ζαρντινιέρα και πράσινα παπούτσια που τη μετεξελίξαμε σε στυγνή δολοφονία του 16χρονου Αλέξη, κεφαλογιάννηδες στων ζωνιανών τη χώρα, μαγγίνες και αναψυκτήρια , σουφλιάς με τ' αυθαίρετο του και την "τακτοποίηση" των ημιυπάιθριων, ΟΤΕ με γερμανούς, λιμάνια με κινέζους, νοθείες με πατριανάκο-αγοραστούς , αποπομπή ζορμπά και παραιτήσει δικαστών, παυλίδη και άγονες γραμμές , κλείσιμο βουλής για οριστική παραγραφή τους .....

Απ όλα τα σκάνδαλα παράγουμε.


Μέχρι και πτυχία στη νατάσσα δίνουμε .

Αλλά και καθηγήτρια την παναγιωταρέα έχουμε.


Τώρα με την περίπτωση της απαγωγής Παναγόπουλου, μας προέκυψαν κι άλλα λαγούμια με σκοτεινές διαδρομές.


Ο βλαστός με τον τρομπούκη της ιόνιας οδού
, με τον υφυπουργό σαλμά και τον γαμπρό του(λογιστή του τρομπούκη ,που τον έκανε διοικητη του ΚΑΦΚΑ) , την διευθύντριά του σωτηρίου (υποψήφια τστο επικρατείας της ΝΔ) και υποψ. δημαρχέσσας Αμφιλοχίας που θα έχριζε αντιδήμαρχο έργων τον τρομπούκη, που είναι ιδρυτικό μέλος της Καλλιπάτειρας (πρόεδρος της η Παναγοπουλου) , τον γιο της να εμπλέκεται σε δραστηριότητες με κλεμμένα φορτηγά, ο επιχειρηματίας Παπαδάς να καταγγέλει και να εμπλέκει τρομπούκη, Άκτορα, ιόνια και απειλή της ζωής του ,και παρανομίες στις αναθέσεις δημοσίων έργων .
Και ακόμη τηλεφωνικές συνομιλίες του βλαστού με διευθυντή φυλακών, εμπλοκή μαρκογιαννάκη σε συνομιλίες της σπείρας κλπ Και μέσα στο εσμό αυτό και η απαξίωση της κρητικής λεβεντιάς με την/τον τονια (ψευδώνυμο μέλους της σπείρας) που ήταν σωματοφύλακας του βαρδινογιάννη.

Μπλέξαμε τα μπούτια μας, με τις σπείρες να έχουν τα αρχηγεία τους στις φυλακές,με πλήρη τηλεφωνική κάλυψη, κυβερνητικό "βατερλό" του σωφρονιστικού συστήματος συνέχεια των αεροπορικών αποδράσεων.


"Ριχτάδικο" η νέα λέξη στο ελληνικό λεξικό συνέχεια του " εκσυγχρονισμού" του σημίτη και της "μεταρρύθμισης" του καραμανλή και του πάκη του.


Έχουμε ξεφύγει τελείως.


Η κόζα νόστρα οργανώνεται ποντάροντας στην ανυπαρξία της κρατικής εξουσίας, αυτής της κρατικής εξουσίας που υποθάλπει κουμπάρους, ιδιαίτερους και λοιπούς συγγενείς στις λαμογιές τους.


Το καρκίνωμα αυτό που έχει προσβάλει και τον κρατικό μηχανισμό, διαφθείρει όλο και πιο πολύ τον κοινωνικό ιστό
.

Επιβάλλεται λοιπόν η αφύπνιση των ενεργών πολιτών, των κοινωνικών θεσμών, των πολιτικών οργανισμών που έχουν μια άλλη θεώρηση για τα πράγματα να πάρουν πρωτοβουλίες έτσι ώστε να μπει τέλος στη παρακμή και τη σήψη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΤΡΟΥΜΠΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ
ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΑ
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ