Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

στο Ισραήλ ... γονυπετής

«Ποτέ ξανά ρατσισμός, ξενοφοβία, αντισιμιτισμός.
Ετσι βλέπουμε τη δημοκρατία.
Σε αυτές τις αρχές η δημοκρατία στην Ελλάδα βασίζεται»,
δήλωσε ο Γ.Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του, στο Ισραήλ,
 ενώ τόνισε με έμφαση,
ότι «για πρώτη φορά πρωθυπουργός της Ελλάδας επισκέπτεται το Ισραήλ από την αναγνώρισή του και έπειτα»,

Οι δηλώσεις αυτές και η επίσκεψη, δείχνουν τα επικίνδυνα για το λαό μονοπάτια που χαράζει στην εξωτερική της πολιτική η κυβέρνηση.

Δεν έχουν περάσει δυο 24ωρα από τις ασκήσεις των ισραηλινών ελικοπτέρων στο Αιγαίο, με τα τούρκικα ερευνητικά πλοία και τη συνοδεία τους να ερευνούν ταυτόχρονα την ελληνική υφαλοκρηπίδα. 

Κρύβοντας σκόπιμα την ισραηλινή επιθετικότητα κάτω από το χαλί, ο Γ. Παπανδρέου είπε ότι «είναι σημαντικό να αναπτύξουμε τη διμερή συνεργασία, την περιφερειακή συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής»,
παραβλέποντας, τα ιμπεριαλιστικά σχέδια για μια ευρεία Μέση Ανατολή και την εντεινόμενη ισραηλινή επιθετικότητα σε βάρος των Παλαιστινίων.


Οι γενικότεροι ανταγωνισμοί , επίσης, με την Τουρκία καθορίζουν και το περιεχόμενο της επίσκεψης του Ελληνα πρωθυπουργού στο Ισραήλ, στον απόηχο της δολοφονικής επίθεσης που εξαπέλυσε η κυβέρνηση Νετανιάχου στην ανθρωπιστική νηοπομπή προς τη Γάζα.

Πάντως είναι απορίας άξιον γιατί πέραν όλων των παραπάνω, ο πρωθυπουργός της χώρας , επέλεξε να φορέσει το σιωνιστικό σκουφάκι.

Είναι στα πλαίσια της ... νέας διπλωματίας που εγκαινιάζει ;
Θα φορούν φουστανέλλες όσοι ξένοι επίσημοι επισκέπτονται τη χώρα μας, από τούδε και στο εξής;
Ίδωμεν, που αλλού θα μας οδηγήσουν οι ...και(ε)νοτομίες του ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΟΥ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

άλλη μια εθνική ξεφτίλα από τον Τζέφρυ της Μάργκαρετ

Ανώνυμος είπε...

Που καταντήσαμε σύντροφε Γκ. να βλέπουμε το Γιώργο, τον γυιό της Μαργαρίτας, γονυπετή και με καπελάκι στο Ισραήλ, μήπως υπαρχει σχέση ;