Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ούτε μιλάει-ούτε λαλάει ...

ο βούδας της Ραφήνας, ούτε μιλάει-ούτε λαλάει, αλλά με "διαρροές κύκλων του" στήριξε τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Γ.Αγγέλου.

Οι ίδιοι "κύκλοι" του πιο απίθανου παραλία τύπου που ... "κυβέρνησε" τη χώρα, μιλούν για πολιτική δίωξη και σκευωρία , τονίζοντας ότι η απαγόρευση εξόδου και η χρηματική εγγύηση του υπέρογκου ποσού των 400 χιλ. ευρώ, δεν μπορούν να σταθούν σε καμιά νομική λογική , παρά μόνο με "πολιτική πρόθεση στοχοποίησης"

Το περιβάλλον του, πάντως, έκανε δρυμεία παρέμβαση στη Ρηγίλλης ζητώντας στήριξη.
Τελικά αυτή ήρθε.
Μόνο που περίμενε κάτι ... καλύτερο από τον Νεράντζη που έκανε δήλωση για ... σκευωρία και πολιτική δίωξη.

Ο Γ. Αγγέλου ήταν το Νο 2 στο Μαξίμου επί πρωθυπουργίας του "καταλληλότερου" Καραμανλή και σαφώς  με την σύμφωνη απόφαση τους η εφέτης-ανακρίτρια και η εισαγγελέας εφετών (που δεν πείστηκαν από τις όποιες εξηγήσεις) καταδεικνύουν το μέγεθος της ποινικής ευθύνης και φτάνουν μέχρι τον ίδιο τον Καραμανλή.
 
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την κατάθεση του Γ.Ζορμπά στην εξεταστική επιτροπή της βουλής που διερευνά το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων καθιστούν βασικό υπεύθυνο όλων των δεινών τον ίδιο τον Καραμανλή και τους αυλικούς του που χειρίζονταν τα πράγματα, σε αγαστή συνεργασία με τους σανιδάδες τους.

Αλλά αυτός δεν μιλάει, παρά το γεγονός ότι βοά ο τόπος,
Ανίκανος να αρθρώσει  μια λέξη απολογίας ή έστω συγγνώμης αναδεικνύει τη σήψη του και την δυσωδία της πολιτικής του διαδρομής.

Βέβαια αποκαλύπτει και την αδυναμία του πολιτικού μας συστήματος να προχωρήσει στην κάθαρση του, αφήνοντας στο απυρόβλητο ... τον παραλία πρώην πρωθυπουργό και όλους όσους ευθύνονται για την κατάντια της χώρας μας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοπρίτης

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ συντελείται , αυτού που μέχρι χθες τα ΜΜΕ των νταβατζήδων τον αποθέωναν ως καταλληλότερο.
ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (φίλους, οπαδούς και μη)