Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

τα "σοσιαλιστικά όνειρα" υλοποιούνται στο ακέραιο...

'Αρχισαν να υλοποιούνται τα σοσιαλιστικά όνειρα στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, απόλυτα και σύμφωνα με τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες (20/3/2010) για ...
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΥΨΗΛΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 
με .... "' Ελεύθερη πρόσβαση σε Ελληνικό και Παραλία"

Ήδη από το πρωί μετά την συμφωνία με τον τζογαδόρο του Κατάρ που έκανε ο πρωθυπουργός μας ... εκεί στα ξένα που γυρνά, άρχισαν οι εργασίες ( μια και "τα πετροδόλλαρα υπάρχουν"  ) και έχει αρχίσει η πρώτη στρώση της πράσινης απέραντης τσόχας .

Υλοποιείται η βασική κυβερνητική επιλογή "   της πράσινης ανάπτυξης"  σε πείσμα όλων όσων είχαν ... επιφυλάξεις.

Τα 5.300 στρέμματα του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού θα επιτρέψουν στη χώρα μας να καμαρώνει άλλη μια τεράστια επιτυχία της (μετά την αποπληρωμή του χρέους της στους διεθνείς τοκογλύφους), αφού θα γραφτεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες σαν ....
τη μεγαλύτερη μπαρμπουτιέρα του κόσμου (του πάνω και του κάτω).


Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το όριο ανθρώπινης διαβίωσης είναι 9m2, αναλογίας πρασίνου ανά κάτοικο και η  πυρκαγιά στην Πάρνηθα «έσπρωξε» την αναλογία αυτή ακόμη πιο χαμηλά από ότι ήταν, πετυχαίνοντας παγκόσμιο αρνητικό ρεκόρ για την Αθήνα και η αναλογία πρασίνου ανά κάτοικο να κατρακυλήσει στα 2m2/κάτοικο.


Έτσι λοιπόν ο πρωθυπουργός μετά την συμφωνία με τον εμίρη του Καταρ(αμένου) θα γεμίσει πράσινο το Ελληνικό και η αναλογία θα βελτιωθεί στον υπέρτατο βαθμό ( κι ας ήθελε  ο αλησμόνητος πρώην ΠΕΧΩΔΕ τσοπανο-Σουφλιάς να το προσφέρει βορά στα συμφέροντα για τσιμεντοποίηση).

Αυτή άλλωστε είναι και η διαφορετική πολιτική αντίληψη.

Στην εξυπηρέτηση ημετέρων (της επάρατης) και την τσιμεντοποίση  - κι άλλο της Αθήνας - η πράσινη ανάπτυξη δημιουργεί νέα δεδομένα.

Απ΄όλη την Ελλάδα καθημερινά πούλμαν θα ανεβαίνουν για ... Ρέμο, Πλούταρχο, Πέγκυ κι άλλα σούργελα σε συνδυασμό με πέρασμα-προσκύνημα στο σοσιαλιστικό όνειρο της πράσινης τσόχας (ανάπτυξης).

Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα γίνει η τωρινή Βουλγαρία και Σκόπια ΜΑΖΙ , θα ανοίξουν δουλειές με σύγχρονα μπουρδέλα γύρω από την... σοσιαλιστική πρασινάδα.

Η Ελλάδα αφήνει πίσω το μίζερο χτες της φτώχειας και του συνεχιζόμενου δανεισμού και κοιτάει το μέλλον .... με πράσινα γυαλιά και βλέπει ... πράσινους φωτεινούς κάμπους στους οποίους καλπάζουν .... περήφανα πράσινα άλογα.

Γαμώ τη καταδίκη μου