Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010

διακοπές, διακοπές λίγη τσίπα ρεεε

 
η Ελλάδα βιώνει τη χειρότερη κρίση και οι της κυβέρνησης,  έχοντας λάβει το μήνυμα του πρωθυπουργού Γιώργου μας
ότι  
"δικαιούνται διακοπές και να μην έχουν ενοχές γι αυτό"

αλλά και το παράδειγμά του βεβαίως-βεβαίως,

απολαμβάνουν σε νησιά και σε σκάφη  (μέχρι και ο ορεινός Κουτρουμάνης εντοπίστηκε σε θαλάσσιο  tour) την ξεγνοιασιά και τα μπανάκια τους.

Και πολύ σωστά τα λέει η κα Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Αντί να έχει αρπάξει ο κ..... τους φωτιά από τις ώρες στα υπουργεία τους για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, άφησαν τον καπελέρη τους στα κανάλια (να λέει για τα λεφτά από πρόστιμα που ... θα εισπράξει) και ... την έκαναν .
Σαν τους ξιπασμένους προκατόχους τους.

τι να πει κανείς;
λίγη τσίπα ρεεε

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε ένα 3λεπτο σχολιασμό τα είπε ΟΛΑ

Μ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

'Οταν αυτοί που μας κυβερνούν γεννήθηκαν ακριβώς για να μας κυβερνήσουν, τότε μας εχουν γραμμένους στα π@π@ρι@ τους και μας συμπεριφέρονται ανάλογα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ-ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ .
ΣΟΦΙΑ ΑΓΓ.

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβες τώρα γονιέ και δάσκαλε καθηγητή γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε “εκπαίδευση”; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με ...το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί
Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου; Για να επενδύσεις στις τσέπες τους.. Να πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα

Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την “ελεύθερη αγορά”; Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους …κανόνες διατροφής.

Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;

Κατάλαβες τώρα τι σημαίνουν για ‘κείνους “επενδύσεις”; Με δημόσιο χρήμα, σε δημόσιο χώρο, με κρατικές επιδοτήσεις φτιάχνουν έργα που σε βάζουν να τα πληρώνεις για τρεις ζωές σ΄αυτούς που το παίζουν εργολάβοι και μετέπειτα ιδιοκτήτες της περιουσίας σου. Τους έφτιαξες καινούριο αεροδρόμιο ενώ είχες, τους χάρισες και τον εθνικό σου αερομεταφορέα επειδή ήταν “μορφονιοί” τους έδωσες την ασφάλισή σου στα παίρνουν από τα ιδιωτικά νοσοκομεία και στα πίσω πίσω θα σου πάρουν και την δεη για να πλήρώνεις με την ζωή σου το ρεύμα.

Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα – Θεσσαλονίκη χρησιμοποιόντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε “όμορφο’ που παριστάνει τον εργολάβο.
Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων “τίποτα” με ειδικότητα στον αέρα.
Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή του δικομματισμού δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο διορισμένων από τις κοματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόποιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις “άγιες οικογένειες” του τόπου. Δεν θα βρείτε κανέναν από τους έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες ή εργάτες και υπάλληλους εκεί μέσα. Ούτε απ’ έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά; Δεν θέλουν άλλους Έλληνες. Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη. Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και το ξέρουν.

Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Θυμηθήτε το, κάνουν γενοκτονία και το ξέρουν.
Apostolos Zervas

Ανώνυμος είπε...

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το επώνυμο σχόλιο αλλά έχουμε και εμείς προσωπικά ο καθένας τις ευθύνες τους , όχι στα ελλείματα – οι πολιτικοί τα δημιούργησαν - αλλά στην διαχείριση της πολιτικής.
Όταν ψηφίζουμε και στέλνουμε στη βουλή μετριότητες , με ύφος περισπούδαστο μόνο και μόνο επειδή έχει συνέχεια το όνομά , όταν θέλουμε και μείς να είμαστε εξουσία και παίρνουμε απόσπαση σε βουλευτή και πολλά άλλα τα οποία καταδειχθούν την ατομική ευθύνη μας , όταν δεν αντιδρούμε όπως πρέπει στην καθημερινή μας ζωή απέναντι σε αυτούς τους ΄΄αριστερούς΄΄ που ψήφισαν το μνημόνιο γυρίζοντας την Ελλάδα πενήντα χρόνια πίσω , έχουμε τώρα υποχρέωση να αντιδράσουμε πολιτικά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ψηφίζοντας αντίσταση στο μνημόνιο.
Εάν δικαιωθούν οι επιλογές τους στις επερχόμενες εκλογές , τότε τα δεινά για συνταξιούχους και μισθωτούς θα είναι πολύ μεγάλα γιατί θα έχουν το επιχείρημα της αποδοχής .