Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

τον ξεπέρασε κι ο τσιτουρίδης ...

Ο πάλαι ποτέ "λοχαγός" του νεο-καραμανλισμού τσιτουρίδης κάνει τέτοιο μιντιακό πάταγο μετά την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ενώ με την παραίτηση του πάλαι ποτέ "καταλληλότερου" και "εκσυγχρονιστή" σημιτη,  από τις επερχόμενες εκλογές δεν ασχολείται κανείς.
Εκτός του πασχαλίδη, άντε και του αλέκου (λάτρη της ...συγκυβέρνησης) δεν έδωσαν το στίγμα της "απώλειας" τα άλλοτε πουλέν του (πρωτοπαπάδες, μιλένες, λοβέρδοι,  χρυσοχοίδηδες και αννούλες ...)
Ο τσάρος του χριστοδουλάκης έφυγε νωρίς και ο στρατηγός του τσουκάτος έχει "πολύ μαλλί να ξάνει" ...

Μια πρώτη εκτίμηση μπορεί να είναι ότι μπροστά στην προοπτική της νίκης του ΠΑΣΟΚ, μέλημά τους είναι η παρουσία τους στην πολιτική σκηνή της επόμενης μέρας, θεωρώντας ότι αυτός τέλειωσε οριστικά, και να δούμε την πάρτη μας.

Μια άλλη όμως μπορεί να είναι η μετατροπή τους σε ΓιωργοΠαπανδρεικούς τώρα από "εκσυγχρονιστές" προηγούμενα (χαμαιλεοντισμός) γιατί έτσι πολιτεύονταν πάντα.

Είτε έτσι όμως είτε αλλιώς αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τους κοπεί αμέσως η φόρα για νέες λαμογιές και συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το καινούργιο, σύγχρονο , πολιτικό πρόσωπο διακυβέρνησης που θέλει να πιστεύει ότι πρεσβεύει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η διαπίστωση ειδικά μετά την megaλη κωλοτούμπα του συγκροτήματος  είναι χαρακτηριστική για τον πάλαι ποτέ "καταλληλότερο" σημίτη του οποίου η μικροψυχία και υποχθόνια λειτουργία έκανε τον τσιτουρίδη να φαντάζει τεράστιος και με τσαγανό ....

1 σχόλιο:

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Με τους "εκσυγχρονιστές" μην ασχολείσαι άλλο. Αρκετά τους πλήρωσε ο τόπος και το ΠΑΣΟΚ. Αυτοί έστρωσαν το χαλί του καραμανλή.

Γυρίζουμε σελίδα οριστικά! Η νίκη θα είναι μεγάλη!!