Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙΓια πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση η χώρα πορεύεται προς τις εκλογές σε ένα περιβάλλον τόσο αρνητικό όσον αφορά το κοινωνικό-οικονομικό-πολιτικό γίγνεσθαι.

Για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση το κυρίαρχο εγχώριο πολιτικό προσωπικό αμφισβητείται τόσο έντονα και κινδυνεύει να αφανιστεί.

Για πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο εμφανίζεται τόσο αποδυναμωμένο μια και δεν εκφράζει τη βούληση των λαών που συναπαρτίζουν την Ευρωπαϊκή  Ένωση, χαρακτηριστική η πρόσφατη περίπτωση του καλέσματος της τρόικας για να ενημερώσει το σώμα για την τραγική  Ελληνική κατάσταση και τη δεινή θέση των Ελλήνων.
Δεινή θέση και συνάμα τραγική για όλους εμάς που υφιστάμεθα τα ανερμάτιστα , ατελέσφορα μέτρα ( που επικυρώνει το «Ελληνικό Κοινοβούλιο» με ρυθμούς πολυβόλου- 60 σε ένα μόλις 24ωρο).

Απολογούμενοι δε οι τροικανοι επέρριπταν  ευθύνες στο υπάρχον πολιτικό προσωπικό της χώρας και κάτω από την πιεστική παρέμβαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή αναγκάστηκαν να παραδεχτούν την παταγώδη αποτυχία τους στην επιχείρηση «σωτηρίας» της χώρας μας, επιχειρώντας να διασκεδάσουν δε τις εντυπώσεις  ψέλλισαν ότι στην πορεία θα δικαιωθούν για τα αμέτρητα μέτρα τους.

Χωρίς καμία συστολή, αμετανόητοι και με περίσσιο θράσος την ώρα που χώρα καταβαραθρώνεται , ζωές χάνονται από την ανέχεια, την ανεργία και την απόγνωση, την ώρα που το μέλλον της Ελληνικής νεολαίας προδιαγράφεται με καταμέλανο  χρώμα οι τύποι που ηγούνται στα εναπομείναντα ρετάλια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με εκβιασμούς και ψευτοδιλήμματα κορδακίζονται και επιχειρούν να υφαρπάξουν την ψήφο του Ελληνικού Λαού , στήνοντας φτηνές παραστάσεις στα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ με τους αργυρώνητους «δημοσιογράφους» σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Αμήχανοι μπροστά το ιδιότυπο αυτών των εκλογών, τρομαγμένοι από τα αλλεπάλληλα δημοσκοπικά ευρήματα και  από την μαζική συμμετοχή του κόσμου σε κάθε ευκαιρία δεν μπορούν υπερβούν τον άθλιο λαϊκίστικο εαυτό  τους.

Διεκδικούν την …. αυτοδυναμία για την ολοκλήρωση του καταστροφικού τους  έργου δείχνοντας συνάμα το αβυσσαλέο ταξικό τους μίσος για την κοινωνία.

Για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση κατέρχονται στην εκλογική αρένα χωρίς πρόγραμμα και θέσεις άσκησης κυβερνητικής πολιτικής για την επόμενη μέρα.

Κι αυτό γιατί στην πραγματικότητα το προεκλογικό πρόγραμμα του δίδυμου της συμφοράς (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) είναι τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, η νέα δανειακή σύμβαση.

Έτσι στήνουν σκηνικό αλλαγής της ατζέντας χρησιμοποιώντας τον ανεκδιήγητο Χρυσοχοίδη (που δεν διάβαζε αλλά ψήφιζε χωρίς αιδώ) να στήσει στρατόπεδα συγκέντρωσης  (αυτοαναιρούμενος συνάμα από αντίστοιχες διατυπωμένες θέσεις  για αντίστοιχο εγχείρημα της ΝΔ το 2009)για τους μετανάστες.

Το δίδυμο της συμφοράς σύρεται εκτιθέμενο ενώπιον του Ελληνικού λαού χωρίς θέσεις και πρόγραμμα, υπερασπιζόμενο ότι τους υπαγόρευσαν να επικυρώσουν - στο ακυρωμένο στην ουσία κοινοβούλιο – οι τροικανοί εκπρόσωποι των τοκογλυφικών αγορών, όπως ακριβώς παρουσίασαν λεπτομερέστατα απολογούμενοι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Με ύφεση σε ποσοστά εφάμιλλα πολεμικής περιόδου, με  αποσαρθρωμένη την παραγωγική δομή,  με διαλυμένο τον κρατικό μηχανισμό και τον κοινωνικό ιστό σε αποσύνθεση οι τροικανοί και οι τοκογλυφικές αγορές (δανειστές μας) αποκαλύπτουν με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου το κυβερνητικό πρόγραμμα που θα κληθούν να εφαρμόσουν τα ανδρείκελα που συναποτελούν τον μηχανισμό του νέο-φιλελεύθερου μνημονιακού μετώπου.

Οι διάφορες μπουρδολογίες και τα φληναφήματα περί ανάπτυξης – όμοιας της πράσινης του επιμορφωτή ηγετών Γιωργάκη – οι υποσχέσεις για επαναδιαπραγμάτευση  όρων της δανειακής σύμβασης που ήδη ψήφισαν είναι χάντρες και καθρεφτάκια για … ιθαγενείς.

Ο εκβιασμός και τα διλήμματα θα αντικαταστήσουν τον προεκλογικό τους λόγο γιατί τρέμουν την αντί-μνημονιακή κοινωνική πλειοψηφία, που ακόμη κι αν δεν βρίσκει κομματικό-πολιτική έκφραση αποτελεί το ισχυρό λαϊκό ανάχωμα στο δίδυμο των μνημονιακών εντολοδόχων και των λοιπών προθύμων να τους συνδράμουν.

Παρά την αστυνομοκρατούμενη Ελλάδα την 25η Μαρτίου με σιδηρόφραχτη την πολιτική ηγεσία , ο Ελληνικός λαός απέδειξε ότι δεν τρομοκρατείται και έχει λάβει την απόφαση να μην επιτρέψει να παραδώσει το μέλλον της χώρας σε ξένες κυρίαρχες δυνάμεις.

Τα μεταλλαγμένα ανδρείκελα του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, είτε ανήκουν στα δύο κόμματα που με θράσος περισσό διεκδικούν… αυτοδυναμία, είτε εντασσόμενα από φιλοτομαρισμό για ατομική επιβίωση σε άλλα πρόθυμα πολιτικά μαγαζάκια-  πλυντήρια αθλιοτήτων επιχειρούν να παραμείνουν στην πολιτική βιτρίνα , να ξεκινήσουν … «νέα πορεία», να αυτοκαθαρθούν από τα ανομήματα τους και μαζί  να συνεχίσουν να υπηρετούν τα ξένα αφεντικά με νέα μέτρα τον Ιούνη για να επιτευχθεί ο στόχος των 150e μηνιαίως που με τόση κυνικότητα τονίζουν οι τροικανοί και οι ντόπιοι κουίσλιγκ μια και εκεί που έλεγαν ότι σωθήκαμε με τα εκατόν τριάντα δισ. ομολογούν πως είναι απαραίτητα για την αποτροπή … νέας απειλής χρεοκοπίας.

Όμως σε αυτές τις εκλογές είναι αδιανόητη οποιαδήποτε στάση που περιλαμβάνει θέση «δεν ξέρω»  , «δεν με αφορά».

Όλοι υφιστάμεθα την αθλιότητα του 4ου Ράιχ υπό τον Ράιχενμπάχ , όπως υλοποιείται από πολιτικό προσωπικό άβουλο, πειθήνιο και αρκετές φορές με διάθεση να πλειοδοτήσει σε άθλια μέτρα που ακυρώνουν όνειρα και καταστρέφουν ζωές.

Γι αυτό θα τοποθετηθούμε απέναντι στα άθλια εκβιαστικά τους διλλήματα με το ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ

Γιατί όλοι  εμείς , ο κυρίαρχος και πανταχόθεν προσβεβλημένος Ελληνικός Λαός – με ευθύνη του δικομματισμού- έχει περηφάνια, έχει εθνική συνείδηση και θα ακυρώσει τις άθλιες επιλογές τους, ακυρώνοντάς τους ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το  ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: